Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je woning of bedrijfspand? Dan heb je vast wel eens gehoord van siergrindvloeren, coatingvloeren en troffelvloeren. Maar wat zijn deze vloeren precies en wat zijn de verschillen tussen deze drie? In deze blog zullen we je meer vertellen over deze drie soorten vloeren en waar je ze voor kunt gebruiken.

Wat zijn siergrindvloeren?

Siergrindvloeren zijn vloeren die bestaan uit kleine grindkorrels die gemengd worden met een bindmiddel. Deze vloeren zijn erg populair vanwege hun natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. De grindkorrels kunnen in verschillende kleuren en groottes worden gemengd, waardoor je een unieke vloer kunt creëren die perfect past bij jouw interieur. Daarnaast zijn siergrindvloeren ook nog eens onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming.

Wat zijn coatingvloeren?

Een coatingvloer is een vloer die bestaat uit meerdere lagen epoxyhars of polyurethaan. Deze vloeren zijn zeer geschikt voor ruimtes waar veel belasting is, zoals magazijnen, garages of werkplaatsen. Coatingvloeren zijn namelijk zeer sterk, slijtvast en bestand tegen chemicaliën. Daarnaast zijn ze ook nog eens naadloos en gemakkelijk schoon te maken. Ideaal voor een vloer in een vloeren bedrijf.

Wat zijn troffelvloeren?

Een troffelvloer is een vloer die bestaat uit een mengsel van fijn grind en epoxyhars. Deze vloeren zijn zeer geschikt voor ruimtes waar hygiëne belangrijk is, zoals keukens, badkamers en ziekenhuizen. Troffelvloeren zijn namelijk naadloos, vloeistofdicht en gemakkelijk te reinigen. Daarnaast zijn ze ook nog eens bestand tegen zware belasting en slijtage. Een perfecte vloer voor een vloeren bedrijf dat werkt met voedsel of in de gezondheidszorg.

Welke vloer past bij jou?

Nu je meer weet over siergrindvloeren, coatingvloeren en troffelvloeren, is het tijd om te bepalen welke vloer het beste bij jou en jouw ruimte past. Bij vanzandvoort.nl hebben we ruime ervaring met het leggen van deze vloeren en kunnen we je adviseren over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Zo kun jij straks genieten van een prachtige, duurzame en functionele vloer!