Sunshower kopen

Haal het zonnetje in huis!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Sunshower kopen? Goed idee! Zonlicht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D, wat voor iedereen goed is. Hoe mooi is het als je lichaam tijdens het douchen vitamine D aanmaakt? Op deze manier kan je lichaam tijdens het douchen helemaal ontspannen, waardoor je beter in je vel zit en je energieker voelt. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat je met een Sunshower jouw vitamine D jaren lang op peil kan houden. Hierdoor krijg je niet alleen een mooie huidskleur, maar ga je je ook beter voelen. Bovendien zorgen de infrarode lichten voor verwarming en ontspanning van je spieren, waardoor (pijnlijke) spieren beter herstellen. Dit zorgt dus voor een ultieme beleving onder de douche, waarbij je de kracht en warmte van het zonlicht optimaal ervaart.

Wat geeft een Sunshower

Jouw allemaal

 • Infrarood voor jouw spieren
 • Zonlicht voor vitamine D
 • Het gevoel
 • Waar houd ik rekening mee

Infrarood voor jouw spieren

De kracht van infrarood die de Sunshower produceert, dringt diep door in de huid. Door de infraroodstralingen warmen je spieren op. Deze vorm van warmtetherapie zorgt voor een ontspannen gevoel door je hele lichaam. Voor mensen met reumaklachten of andere spierklachten helpt deze warmtetherapie bij het verminderen van de pijn van de spieren. Daarnaast zorgt de infraroodstraling ook voor een betere doorbloeding. Dit resulteert in toename van het zuurstofgehalte in het bloed. Infrarood is overigens niet alleen goed bij het herstellen van een sportieve inspanning. Het helpt bijvoorbeeld ook bij een goede opwarming voorafgaand aan het sporten.

Zonlicht is goed voor iedereen

Ultraviolet (UV) licht, oftewel zonlicht zo als wij dat kennen, zorgt er onder meer voor dat ons lichaam meer energie krijgt. Ultraviolet licht zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Een dagelijkse blootstelling aan UV licht zorgt voor een fit en vitaal gevoel, hierdoor ga je je lekkerder in je vel voelen. Natuurlijk is bekend dat (te veel) UV niet goed voor je is, maar daar hoef je jezelf bij de Sunshower geen zorgen over te maken. De Uv-straling van bij een Sunshower is laag gedoseerd, waardoor het niet schadelijk is voor de huid. 

Waarom Sunshower kopen? 

Zoals hierboven uitgelegd beschikt een Sunshower over UV- en infraroodlichten. Je lichaam wordt dus op twee manieren verzorgd en gevoed. Als eerst zorgt Uv-licht voor de aanmaakt van vitamine D waardoor je energieniveau stijgt en je weerstand verbeterd. Doordat het lichaam vitamine D aanmaakt profiteer je tijdens het douchen dus van de positieve effecten van zonlicht! Het verzachtende gevoel van een dagje zon, kan dus nu gewoon bij jouw thuis. En dat dan het hele jaar door, zelfs in de winter maanden. Heb je veel last van slaperigheid of is je reactieniveau laag? UV lichten zorgen er voor dat je slaperigheid weg neemt en je reactiesnelheid verbetert. Zonlicht maakt je dus energieker en vrolijker. Hierdoor kan je meer aan en sta je positiever in het leven! 

Ten tweede geven de infraroodlichten warmte af. Dit geeft een rustig en ontspannen gevoel, verlicht de pijn in spieren en houdt de spieren soepel. Met deze combinatie krijg je een uniek gevoel onder de douche!

Het gevoel

Ieder mens vindt het belangrijk om lekker in zijn of haar vel te zitten. Goed voor het lichaam zorgen is essentieel, want een ontspannen lichaam betekent vaak ook een ontspannen geest. Door dagelijks onder een Sunshower te gaan staan, word je dus fitter, vitaler en energieker. Vitamine D maakt je bewuster en een positiever. Zo kan je in alle seizoenen van het jaar stralen!

Waar houd ik rekening mee in de aanschaf van een Sunshower 

Bij een Sunshower kopen moet je met een paar dingen rekening houden. Als eerste het vermogen van een Sunshower. Het vermogen van een gemiddelde Sunshower is 1995 W. Hiervoor is dus niet per se een aparte groep nodig. Maar ik adviseer je om deze altijd te maken voor zover het kan. Op deze manier voorkom je onnodige elektraproblemen in je huis. Het is overigens belangrijk om erbij te zeggen dat de Sunshower niet veel energie verbruikt. De aangeraden tijd voor een sessie is 10 minuten. Dit verbruikt dus nog geen € 0,06 aan energie. 

Let er wel op bij het online kopen welk model je neemt. Koop je een inbouwdeel of een opbouwdeel? Het verschil is dat je bij een inbouwdeel het apparaat in de muur zet, terwijl je het bij een opbouwdeel bevestigt je aan de muur. 

Waar plaats ik mijn Sunshower? 

De Sunshower kan overal geplaats worden waar je maar kan bedenken. Maar het meeste wordt hij in de badkamer of in welnessruimtes geplaatst.

Kosten voor een Sunshower

Koop je een Sunshower, dan heb je keuze uit verschillende modellen met verschillende prijzen. Hieronder geef ik voorbeelden welke types er zijn. Koop je een combi, deluxe of een solo toestel? Hier moet je wel goed naar kijken om teleurstellingen te voorkomen. Tussen welken prijzen schommelen de kosten van een Sunshower nou? Denk bij een solo toestel aan €1000,- en bij een deluxe betaal je rond de €3500,- .


Wil je meer te weten komen van de laagste prijzen? Kom dan kijken op Badkamerwinkel.nl 

Prijsvoorbeeld kopen Sunshower

Sunshower solo Full body hoekopbouwmodel 

 • Uitvoering : Lichaamsbruiner
 • Inklapbaar : Nee
 • Afmeting: 200 mm x 1240 mm

€ 1.750,00

 Sunshower Deluxe full body inbouwmodel

 • Uitvoering : Lichaamsbruiner
 • Gezichtsbruiner : Nee
 • Afmeting: 320 mm x 1870 mm

€ 3.200,00

Sunshower Combi full body hoekopbouwmodel

 • Inklapbaar : Nee
 • Vermogen : 2000 W
 • Afmeting: 300 mm x 1450 mm

€ 2.350,00

Kun jij ook niet wachten om iedere dag heerlijk ontspannen te douchen en direct energie te krijgen? Wacht dan niet te lang met het kopen van een Sunshower!

Berichten die je misschien ook interessant vindt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.